De ce iubim femeia?

de Nicov Eugen

Imagine

Unora le plac blondele, alții preferă brunetele, unii se dau în vânt după roșcate. Unii preferă femeile slabe, alții mai plinuțe, unii cele cu pistrui, alții cele cu părul scurt. Indiferent de ce preferă bărbatul , femeia e o zeiță a frumuseței , eleganței și nu în ultimul rînd al intelectualității.
Bărbatul e liber să aleagă , să guste sau chiar să iubească femeia ce și-o dorește , însă exista un obstacol al conștiinței bărbatului… Cu toții , vrem , nu vrem , ne gândim la femeia ideala…Pentru unii femeia ideală e senzuala , pentru alții e o femeie sigura pe ea , altora le plac fetele rele , într-un sens bun al cuvântulu , mie însă îmi plac femeile femei !!!
Ca să înțelegeți mai bine , femeia este obligată , să-și manifeste calitățile feminine , să-și arate feminitatea și identitatea față de bărbat.
Pentru toți bărbații există femei ideale. Există atunci , cînd bărbatul e îndrăgostit , cînd femeia iubită nu se compară cu nici o altă femeie din jur. Trezirea , e doar un fenomen al dragostei , ce treptat dispare ,  și se încheie cu niște fraze de disperare „Băh , da` am fost prost rău de tot” , „Unde mi-a fost capul…” și cea mai răspîndită , cred  – „Câte fete frumoase sunt și eu muream după ea” … Desigur , aici e vina bărbatului , însă femeilor le place pentru că așa e femeia -„cel mai bun actor” , cu două fețe , vicleană , dar totuși iubibilă orice s-ar întîmpla , femeilor le e în sânge asta .

Și totuși de ce iubim femeile ? Pentru că sunt frumoase , adorabile și iubibile ? Nu… Atunci care e răspunsul ? Răspunsul de fapt e foarte simplu , pentru că și ele ne iubesc pe noi , doar că total diferit . Și aici apare rapid altă întrebare , de ce ne iubesc ele pe noi ? Ne iubesc pentru bărbăție , putere , cuvânt și nu în ultimul rând puterea cuvântului. Da , anume aceste calități iubesc fetele la bărbați , și bărbații profită de asta …
Din păcate , în prezent , aceste concepții sunt des ignorate . Noua generație le evită , și greșesc, și asta duce la niște consecințe urîte , neplacute și chiar tragice . Din aceste categorii fac parte divorțurile , iubirile interzise , dragostea nedorita , refuzul și din pacate , cele mai tragice , omorurile și sinuciderile.
După aceste consecințe tinerii ar trebui să stopeze , să ignore și să se gândeasca la trecut , prezent și viitor. Da , e greu , însă evitînd toată afacerea asta , putem crea o lume împletită în niște culori de dragoste deosebite…
Așa că fiecare bărbat trebuie să-și răsfațe jumătatea cu cuvinte frumoase , de dragoste și de melancolie , astfel bărbații pot sa facă fericite multe , multe , multe femei. Femeia asta și caută , dragoste , pasiune , cuvinte de amor , ca niște copilași mici .

După părerea mea cea mai minunată femeie din lume este cea care te iubeşte cu adevărat şi pe care o iubeşti cu adevărat. Și nimic altceva nu contează.

Reclame